Skip to content

Als Logistiek Medewerker bij Progé ben je van alle markten thuis. Werken in een leuk en gezellig team dat elkaar graag een handje helpt, past precies bij jou. Jij weet waar alles in het magazijn te vinden is en daarbij heb je oog voor kwaliteit. Even een vensterbank op maat zagen voor een klant? Dat is voor jou geen probleem! Productschap bijna leeg? Even een seintje richting je teamleider!

Logistiek medewerker

Over Progé:

Progé is sinds 1997 innovatief op het gebied van productie en toelevering van kant-en-klaar producten voor de bouw. Je kunt hierbij denken aan dagkantaftimmering, vensterbanken, stelkozijnen, leidingkokers, terrasplanken en gevelbekleding. In eigen productie voorzien wij deze producten van een finishfolie, waardoor er op de bouw niet meer getimmerd of geschilderd hoeft te worden en onze klanten veel dure uren van o.a. de schilder wordt bespaard. Dit maken wij met een team van ruim 100 betrokken medewerkers op vier locaties.

Wat bieden wij?

Wij bieden een diverse, fulltime functie als logistiek medewerker in een gezond, informeel bedrijf. Je krijgt een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO Timmerindustrie. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en er zijn diverse doorgroeimogelijkheden. We helpen elkaar wanneer nodig en er is, naast hard werken, zeker ruimte voor een gezellig praatje.

Wie ben jij?

  • Je hebt vmbo/mbo-werk- en -denkniveau
  • Je hebt een hands-on mentaliteit
  • Je bent nauwkeurig, flexibel en kritisch
  • Je kunt zelfstandig werken
  • Je bent in het bezit van een heftruckcertificaat of bereid om deze te halen

Wat ga je doen?

Na een bakje koffie beginnen we om 7:45 uur met het verdelen van de eerste orders die je die dag gaat inpakken en op transport worden gezet. Bij het orderpicken werk je samen met een collega. Als je de order gereed hebt, meld je dit bij je teamleider, die de volgende order aan jou meegeeft. Tussendoor kunnen klanten zich bij jou melden om materialen af te halen.

De orders die op transport naar de klant gaan, worden gedurende de dag in gereedstaande trailers geladen. Naast verkooporders die het magazijn verlaten, komen er ook inkooporders van onze leveranciers binnen. Deze worden dagelijks in het magazijn neergezet en opgenomen in de voorraad. Aan het eind van de dag zorgen we er samen voor dat alle orders de deur uit zijn, zodat onze transporteur alle orders op tijd bij de klant kan aanleveren.

Wekt deze vacature jouw interesse?

Dan drinken we een kop koffie samen! Je mag jouw CV en motivatie opsturen naar Isabel Geurkink (HR Adviseur): solliciteer@proge.nl.

Back To Top