Skip to content

Als Hoofd financiële administratie bij Progé in Groenlo ben jij samen met je collega verantwoordelijk voor de volledige financiële administratie. Progé is een innovatieve producent en leverancier van duurzame oplossingen voor de bouw. Het bedrijf is in 1997 opgericht en uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van gefolieerde materialen en oplossingen. De organisatie telt ruim honderd medewerkers verdeeld over drie locaties.

Progé is de afgelopen jaren met gemiddeld 20% gegroeid en de vooruitzichten zijn positief. Door de schaarste aan arbeidskrachten in de bouw, hoge isolatienormen en de vraag naar onderhoudsarme producten neemt de behoefte aan de oplossingen van Progé verder toe. De omzet bedraagt nu ruim €25 miljoen en de verwachting is dat dit de komende jaren zal verdubbelen door autonome groei en acquisitie van bedrijven. Om deze doelstelling te kunnen verwezenlijken wordt er een Hoofd financiële administratie geworven die de Group Controller ondersteunt en het bedrijf verder begeleidt in haar verdere professionalisering.

Voor deze functie zoeken wij een professional, iemand die in staat is om de gehele financiële administratie van Progé zelfstandig te kunnen runnen. Je bent een professional, die de klappen van de zweep op het gebied van de (financiële) administratie binnen een productieomgeving kent.

Hoofd financiële administratie

Verantwoordelijkheden

 • Je draagt bij aan het standaardiseren, verder professionaliseren en optimaliseren van de financiële administratie van het bedrijf
 • Je verzorgt de verkoopfacturatie
 • Je stelt aangiftes en jaaroverzichten op
 • Je verwerkt de salarisadministratie
 • Je levert de gevraagde informatie voor de financiële rapportages, begrotingen en jaarrekeningen
 • Je ondersteunt waar nodig de Group Controller en Financieel Directeur met de planning en het accounting en controlling proces
 • Je ondersteunt waar nodig de administrateur in België
 • Je fungeert als aanspreekpunt voor de externe accountant indien nodig
 • Je rapporteert rechtstreeks aan de Group Controller

Wij vragen

 • HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt een afgeronde opleiding in een financiële of administratieve richting
 • Je hebt ruime ervaring in de financiële wereld in een soortgelijke functie
 • Werkervaring in een productieomgeving is een pré
 • Goede kennis op het gebied van financiële software en diverse officepakketten
 • Je bent; punctueel, proactief, zelfstandig, teamplayer en ondersteunend voor collega’s

Bedrijfsomschrijving

Progé is een innovatieve producent en leverancier van duurzame oplossingen voor de bouw. Het bedrijf is in 1997 opgericht en uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van gefolieerde materialen en oplossingen. Tot haar producten behoren; kozijn dagkant afwerking, vensterbanken, stelkozijnen en gevelbekleding. De ontwikkeling, productie, distributie en verkoop vindt volledig plaats in eigen beheer, waarmee de Progé Group een cruciale rol in de waardeketen vervult. Progé kent een diverse klantengroep, variërend van grote bouwbedrijven tot zelfstandige aannemers.

Het hoofdkantoor, deel van de productie en logistiek is gevestigd in Groenlo. Met een team van ruim 100 enthousiaste collega’s zorgt Progé dat haar ruim 1.000 klanten volledig ontzorgd en optimaal bediend worden.

Je komt te werken binnen een pragmatische, informele en collegiale omgeving, waarbij één gezamenlijk doel wordt nagestreefd: de klanten zo goed mogelijk bedienen. Progé is opgericht en geworteld in de Achterhoek. Nuchterheid, ‘afspraak is afspraak’ en ‘doe maar normaal’ zijn voor Progé mensen een vanzelfsprekendheid.
In 2021 is private equity-investeerder Committed Capital toegetreden als aandeelhouder met haar ambitie om de marktpositie van Progé zowel in de renovatie- als nieuwbouw woningmarkt verder uit te bouwen. Als onderdeel van deze strategie is in 2022 Colormatics in België overgenomen. Hiermee is naast de geografische uitbreiding ook het productassortiment verbreedt, zowel in type materiaal als producten. Waar Progé gespecialiseerd is in hout, folieert Colormatics aluminium en kunststof.

Bekijk de website voor meer informatie: https://proge.nl/
Bedrijfsfilm: https://player.vimeo.com/video/835434454

Siebert & Wassink is door Progé gevraagd om de werving- en selectieprocedure voor de Hoofd financiële administratie te verzorgen.
Reageren op deze functie kan uiterlijk tot 28 april 2024. De eerste gesprekken worden gevoerd door Mathilde Vording bij Siebert & Wassink, in week 18. De vervolggesprekken met Progé zijn gepland in week 19.
Wij streven ernaar om de procedure voor 1 juni 2024 af te ronden.
Solliciteer hier middels een motivatie en een CV. Neem voor meer informatie contact op met Mathilde Vording van Siebert & Wassink.
t: 074 – 20 20 333
m: 06 – 204 597 47
e: vording@siebertwassink.nl
w: www.siebertwassink.nl

Back To Top