Skip to content

Progé in Groenlo is vanwege groei en ontwikkeling op zoek naar een Teamleider Productie. In deze dynamische en uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de geplande productie conform de kwalitatieve en kwantitatieve normen en specificaties. Progé is een innovatieve producent en leverancier van duurzame oplossingen voor de bouw. Tot haar producten behoren; kozijn dagkant afwerking, vensterbanken, stelkozijnen en gevelbekleding.

Vanuit deze functie in dagdienst ben je verantwoordelijk voor de directe aansturing van dertig medewerkers, verdeeld over de afdelingen; lakkerij, zagerij, schaverij en ommantelafdeling. Productie vindt nu nog op twee locaties plaats, waarbij het noodzaak is om deze volgend jaar onder te brengen op één locatie om verdere groei te kunnen realiseren. Dit biedt tevens de mogelijkheid voor verdere innovatie, efficiency, automatisering en digitalisering van processen.

De Teamleider Productie is een ervaren en empathische productieleider die het team kan leiden en motiveren naar operationeel succes. Met jouw organisatorische en communicatieve vaardigheden ben je in staat om effectief te schakelen tussen verschillende belanghebbenden binnen de organisatie waarbij je rechtstreeks rapporteert aan de Manager Productie.

Teamleider productie

Een leider met een passie voor het ontwikkelen van mensen en processen
Groenlo, fulltime dagdienst (40 uur)

Verantwoordelijkheden

 • Aansturen en verder ontwikkelen van de productielocatie in Groenlo met de afdelingen; lakkerij, zagerij, schaverij en ommantelafdeling
 • Directe aansturing van +- 30 medewerkers in de productie
 • Verantwoordelijk voor het realiseren van de productiedoelstellingen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, rendement en efficiency
 • Zorgdragen voor een adequaat kennisniveau van medewerkers en ontwikkeling in professionaliteit en een passende houding en gedrag
 • Stelt informatie beschikbaar t.b.v. voortgangsbewaking en efficiency verhoging
 • Ziet toe op correcte technische beschikbaarheid van machines en installaties
 • Initieert, stimuleert en faciliteert samenwerkingsverbanden en overlegstructuren binnen het team en onderhoud goede contacten met de andere teams/afdelingen
 • Verantwoordelijk voor de beoordeling- en functioneringsgesprekken.

Wij vragen

 • MBO+/ HBO werk- en denkniveau
 • Enkele jaren leidinggevende werkervaring in een productie omgeving
 • Kennis van bedrijfsprocessen en bedrijfskundig inzicht
 • Kennis van en ervaring met Lean
 • Sterke organisatorische vaardigheden en oog voor detail
 • Leidinggevende ervaring waarbij de focus ligt op het managen en ontwikkelen van mensen
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief te luisteren en communiceren
 • Empathisch vermogen en de kunde om te schakelen tussen verschillen perspectieven en invalshoeken binnen het team.

Deze functie is uitermate geschikt voor een ervaren productieleider met procesmatig en goed technisch inzicht. De Teamleider is een stevige mensgerichte leider die het ervaren team weet mee te bewegen in de visie van Progé.

Bedrijfsomschrijving

Progé is een innovatieve producent en leverancier van duurzame oplossingen voor de bouw. Het bedrijf is in 1997 opgericht en uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van gefolieerde materialen en oplossingen. Tot haar producten behoren; kozijn dagkant afwerking, vensterbanken, stelkozijnen en gevelbekleding. De ontwikkeling, productie, distributie en verkoop vindt volledig plaats in eigen beheer, waarmee de Progé Group een cruciale rol in de waardeketen vervult. Progé kent een diverse klantengroep, variërend van grote bouwbedrijven tot zelfstandige aannemers.

Het hoofdkantoor, deel van de productie en logistiek is gevestigd in Groenlo. Met een team van meer dan 90 enthousiaste collega’s zorgt Progé dat haar ruim 1.000 klanten volledig ontzorgd en optimaal bediend worden.

Je komt te werken binnen een pragmatische, informele en collegiale omgeving, waarbij één gezamenlijk doel wordt nagestreefd: de klanten zo goed mogelijk bedienen. Progé is opgericht en geworteld in de Achterhoek. Nuchterheid, ‘afspraak is afspraak’ en ‘doe maar normaal’ zijn voor Progé mensen een vanzelfsprekendheid.

In 2021 is private equity-investeerder Committed Capital toegetreden als aandeelhouder met haar ambitie om de marktpositie van Progé zowel in de renovatie- als nieuwbouw woningmarkt verder uit te bouwen. Als onderdeel van deze strategie is in 2022 Colormatics in België overgenomen. Hiermee is naast de geografische uitbreiding ook het productassortiment verbreedt, zowel in type materiaal als producten. Waar Progé gespecialiseerd is in hout, folieert Colormatics aluminium en kunststof.

Bekijk de website voor meer informatie: https://proge.nl/
Bedrijfsfilm: https://player.vimeo.com/video/835434454

Siebert & Wassink is door Progé gevraagd om de werving- en selectieprocedure voor de Teamleider Productie te verzorgen.
Wij streven ernaar om de procedure voor 1 juli 2024 af te ronden.

Solliciteer via de sollicitatiebutton middels een motivatie en een CV. Neem voor meer informatie contact op met Mathilde Vording van Siebert & Wassink.
t: 074 – 20 20 333
m: 06 – 204 597 47
e: vording@siebertwassink.nl
w: www.siebertwassink.nl

Back To Top